EN OLD HAT

Old Hat Brewing er mere end et bryggeri, vi flytter grænserne for hvordan vi oplever øl. Med historien som inspiration har vi dedikeret os til at skaber øl, der fremhæver nuancerne i gastronomiens verden og udfordre idéen om hvordan vi bruger øl til mad.  

VORES ØL

DET SKAL DU SPISE TIL

 

The Red Baron er særdeles velegnet til kød- og simreretter

Oste der går særligt godt til øllet er f.eks chedder der har en cremet sødme og hasselnødagtig smag

The Red Baron har florale noter, med en mild bitterhed og en eftersmag af karameliserede maltnoter.





THE RED BARON
DANGEROUS FLIYNG RED

ALC. 5,6 %

The Red Baron er blevet tilsat to humler: Herkules-humlen som tilfører øllet bitterhed og East Kent Golding humle der skaber de gode florale og kryderede noter.

jeanne d'arc, statue, heroine-418576.jpg

DET SKAL DU SPISE TIL

Den perfekte frokostøl…

JEANNE D'ARC
FIERCE KÖLSCH

ALC. 4,3 %

En smag af slagmarken…

 KOMMER SNART!

CHURCHILL
GENTLE SMOKEY STOUT

ALC. 8 %

Den tidligere britiske premierminister er udrustet med to humler der skaber en god balance i smagen mellem de bitre og kryderede noter.


Churchill blev ofte set ryge en cigar og derfor har vi tilført et lille puf af røg til at runde den blancerede smag af nødder, kaffe og karamel af med.

DET SKAL DU SPISE TIL

CHURCHILL er perfekt til ostebordet, dessert og kraftig mad, så som en Irish pie hvor Churchill selvfølgelig både skal både i og ved siden af.  

Ostebordet: oste der går særligt godt til øllet er oste som har tendens til cremethed, nødder, karamel, mild til skarp smag med den særlige komplekse karakter som forekommer i f.eks. blåskimmeloste

DET SKAL DU SPISE TIL

Svend Tveskæg er udviklet til det nordiske køkken og passer perfekt til f.eks. det kolde bord. 

Ostebordet: Oste der går særligt godt til øllet er f.eks Manchego, brie og camembert med blide noter af salt, nødder og cremethed

SVEND TVESKÆG
BOTANICAL MILK IPA

ALC. 6 %

Indian Pale Ale er en engelsk øltype, som blev udviklet til at skulle klare den lange sørejse til Indien. På Old Hat ville vi gerne have sejlet Svend Tveskæg verden rundt, men var lidt usikkre på, om der ville være noget tilbage, når vi kom hjem. I stedet satte vi et lille parti til side på vores kold-lager, hvor de stille og roligt har fået lov til at udvikle sig.

Resultatet er blevet en blød og behagelig IPA, som går rigtig godt til det nordiske køkken.
Vi har tvistet vores IPA lidt og tilsat mjødurt, som tilfører øllet en kryderet botanisk smag, som bliver rundet af med lidt sødme (fra laktose) der komplimenterer den afdæmpede bitterhed fra de fem humler.

Mjødurtens blomster dufter meget sødt og krydret og har – som navnet antyder – tidligere været benyttet som smagsgiver i mjød, ligesom man har tilsat blomsten til øl i vikingetiden og middelalderen.