DRØMMEN

er, at øl får den samme opmærksomhed på restauranter og i hjem alle steder. Det er også derfor, at brygger og grundlægger Thomas Kastrup sigter mod, at skabe et udvalg af forskellige øl, der passer perfekt til en tre-retters middag. Som den madnørd han er, kreerer han øl-opskrifter på samme måde, som han laver mad; smager, matcher og eksperimenter med ingredienserne, inden de bliver til den færdige øl.

HVER ØL

matcher en historisk karakter eller landmærke,  med sin egen historie at fortælle. Idéen opstod under grundlægger Thomas Kastrups’ historiestudie, da han arbejdede som guide på de københavnske museer. Etiketterne fortæller en historie, i et format man kan nyde alle steder, og sætter gang i snakken over middagsbordet.

Old Hat Betyder at være Gammeldags

og blev først anvendt som udtryk i det tidlige 19. århundrede, som et symbol på en gammel og udtjent filthat. Meget ligesom udtrykket ‘Old Hat’, så værdsætter vores grundlægger Thomas, alt der er gammelt, uanset om det er old hat øl-stilarter eller old hat fortællinger fra historiebøgerne. Ingen trend vil afholde ham fra at brygge præcis det han ønsker.

mig i sort hvid

Har Hjemme i Hjertet af København

blandt det historiske og livlige bybilleder på Vesterbro, samt den spirende restaurant- og barscene, hvorfra brygger Thomas Kastrup henter en masse inspiration, når han skaber nye øl.

vesterbro

DAGEN GRYR PÅ VESTERBRO